Su'esu'eina o le mata'i lanu lanu atoa - RTLED

fa'aaliga LED lanu atoa fafo

1. Folasaga

Lanu lanu atoa LED matafa'aaoga paipa mumu, lanu meamata, lanumoana, paipa ta'itasi e 256 la'asaga efuefu e 16,777,216 ituaiga lanu. Lanu atoa taʻitaʻia faiga faʻaaliga, faʻaaogaina le tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei ma le faʻatonutonuina o tekonolosi, ina ia maualalo le tau faʻaalia o le lanu atoa, sili atu le mautu o le faʻatinoga, faʻaitiitia le mana faʻaogaina, maualuga le faʻaogaina o le iunite, sili atu le moni ma le mauoa lanu, faʻaitiitia vaega eletise pe a faʻapipiʻi. o le faiga, e fa'aitiitia ai le fa'aletonu.

2. Fa'aaliga o le lanu atoa lanu LED mata

2.1 Malaga maualuga

Fa'aaliga LED lanu atoa e mafai ona maua ai le susulu maualuga ina ia mafai lava ona iloa manino i lalo ole siosiomaga malamalama malosi, lea e talafeagai mo fa'asalalauga i fafo ma fa'amatalaga fa'amatalaga lautele.

2.2 Lautele lanu lanu

Faʻaaliga lanu lanu atoa o loʻo i ai le tele o lanu lanu ma le maualuga o le lanu saʻo, faʻamautinoaina se faʻaaliga moni ma manino.

2.3 Malosiaga maualuga

Pe a faatusatusa i tekinolosi faʻaaliga masani, faʻaaliga LED e faʻaitiitia le malosi ma maua ai le malosi lelei.

2.4 Tumau

O faʻaaliga LED e masani lava ona umi le tautua ma le malosi o le tau, talafeagai mo tulaga eseese o le siosiomaga.

2.5 maualuga fetuutuunai

E mafai ona fa'apipi'iina fa'aaliga fa'aaliga lanu-lanu atoa e fetaui ma le tele o fa'aaliga mana'omia i le tele o lapopo'a ma foliga.

3. Fa fa'aoga autu o le lanu atoa LED mata

3.1 Sapalai eletise

E taua tele le sapalai o le eletise ile fa'aaliga o le LED. Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le LED alamanuia, o le manaʻoga mo le tuʻuina atu o le eletise ua faʻateleina foi. O le mautu ma le faʻatinoina o le eletise e fuafua ai le faʻatinoga o le faʻaaliga. O le sapalai eletise e manaʻomia mo le faʻaaliga lanu atoa o le LED e fuafua e tusa ai ma le malosi o le laupapa iunite, ma o faʻataʻitaʻiga eseese o le faʻaaliga e manaʻomia ai eletise eseese.

pusa mana o fa'aaliga LED

3.2 Kapeneta

O le kapeneta o le fausaga fa'avaa o le fa'aaliga, e aofia ai le tele o laupapa iunite. O se faʻaaliga atoatoa e faʻapipiʻiina e le tele o pusa. O le Kapeneta e lua ituaiga o kapeneta faigofie ma le kapeneta e le susu, o le televave o le atinaʻeina o le LED alamanuia, le gaosiga o le gaosiga o le kapeneta toetoe lava o masina uma e faʻatonuina le saturation, faʻalauteleina le atinaʻeina o lenei alamanuia.

Fa'aaliga LED RTLED

3.3 LED Module

LED module e aofia ai le pusa, pito pito i lalo ma ufimata, o le iunite faavae o le lanu atoa fa'aaliga LED. O fa'aaliga fa'aaliga LED i totonu ma fafo e eseese i le fausaga ma uiga, ma e talafeagai mo fa'aaliga fa'aoga eseese.

LED module

3.4 Pulea faiga

O le fa'atonuga o le fa'atonuga o se vaega taua o le fa'aaliga o le LED lanu atoa, e nafa ma le fa'asalalauina ma le fa'agaioiina o fa'ailoga vitio. O le faʻailoga vitio e tuʻuina atu i le kata maua e ala i le kata lafo ma le kata faʻataʻitaʻi, ona faʻasalalau lea e le kata e mauaina le faailo i le laupapa HUB i ni vaega, ona faʻasalalau atu lea i taʻiala taʻitasi o le faʻaaliga e ala i le laina o uaea. O le fa'atonuga o le fa'aaliga LED i totonu ma fafo e iai ni eseesega ona o fa'ailoga pika eseese ma metotia su'esu'e.

LED-pulea-faiga

4. Va'aiga tulimanu o lanu atoa mata LED

4.1 le fa'amalamalamaga o le va'aiga mata

O le lanu atoa o le mata o le mata o le LED e fa'asino i le tulimanu e mafai ai e le tagata fa'aoga ona mata'ituina ma le manino mea uma i luga o le lau mai itu eseese, e aofia ai fa'ailoga e lua fa'alava ma tu'usa'o. Fa'asagaga fa'asaga i luga o le lau fa'ata'atia masani, i le agavale po'o le taumatau i totonu o se tulimanu fa'apitoa e mafai ona va'aia le lautele o le fa'aaliga ata; O le va'aiga tu'usa'o e fa'avae i luga o le fa'alava masani, i luga po'o lalo ifo o se tulimanu fa'apitoa e masani ona va'aia le lautele o le fa'aaliga ata.

4.2 aafiaga o mea taua

O le tele o le va'aiga o le fa'aaliga lanu lanu atoa o le LED, o le lautele o le va'aiga va'aia o le aofia. Ae o le vaaiga vaaia e masani lava ona fuafuaina e le encapsulation autu tube LED. E ese le auala o le Encapsulation, e ese foi le vaaiga vaaia. E le gata i lea, o le vaʻaiga mataʻutia ma le mamao e aʻafia ai foi le vaʻaiga vaʻaia. O le pu lava e tasi, o le tele o le vaʻaiga mataʻutia, o le maualalo o le susulu o le faʻaaliga.

lautele-matamata-mata-RTLED

5. Full color LED screen pixels ua le mafai ona pulea

O le leiloa o le fa'aogaina o le Pixel e lua ituaiga:
O le tasi o le mata tauaso, o lona uiga, tauaso, i le manaomia ona moli pe a le malamalama, e taua o le mata tauaso;
Lona lua, e masani lava ona malamalama, pe a le manaʻomia le susulu, sa susulu, e taʻua e masani ona susulu.

I se tulaga lautele, o le faʻaalia masani o le faʻaalia o le pixel o le 2R1G1B (2 mumu, 1 lanumeamata ma 1 moli lanumoana, tutusa i lalo) ma le 1R1G1B, ma le pulea e masani lava e le tutusa pika i moli mumu, lanumeamata ma lanumoana i le tutusa. taimi uma e le pulea, ae o le umi lava e le mafai ona pulea se tasi o lamepa, tatou o lona uiga, o le pika e le mafai ona pulea. O le mea lea, e mafai ona faʻamaonia o le mafuaʻaga autu o le leiloa o le pulea o pixels faʻaalia lanu lanu atoa o le leiloa o le puleaina o moli LED.

Full color LED screen pixel leiloa o le pulea o se faafitauli e sili atu ona taatele, o le faatinoga o le galuega pika e le masani, vaevaeina i ni ituaiga e lua o mea tauaso ma e masani ona susulu. O le mafuaʻaga autu mo le faʻaogaina o le pixel o le le manuia o moli LED, aemaise lava e aofia ai vaega nei e lua:

Fa'afitauli lelei ole LED:
Le lelei le lelei o le moli LED lava ia o se tasi lea o mafuaʻaga autu mo le leiloa o le pule. I lalo o le maualuga pe maualalo le vevela poʻo le suiga vave o le vevela o le siosiomaga, o le eseesega o le faʻalavelave i totonu o le LED e mafai ona taʻitaʻia ai le sola.

La'u eletise:
O le faʻaaogaina o le eletise o se tasi lea o mafuaʻaga lavelave o le faʻaogaina o LED. I le taimi o le gaosiga o le gaosiga, meafaigaluega, meafaigaluega, ipu ma le tino o le tagata e mafai ona molia i le eletise eletise, eletise eletise e mafai ona oʻo atu ai i le malepelepe o le LED-PN, lea e mafua ai le sola.

I le taimi nei,RTLEDO le faʻaalia o le LED i le fale gaosimea o le a avea ma suʻega matua, o le leiloa o le pixel o moli LED o le a toe faʻaleleia ma suia, "o le pika atoa o le pixel mata e leiloa le fua faʻatatau" pulea i totonu ole 1/104, "faʻaitulagi pixel gau o le fua faatatau pulea. "pulea i le 3/104 I totonu o le "tele screen pixel out of control rate" pulea i totonu o le 1/104, "faʻaitulagi pixel out of control rate" pulea i totonu ole 3/104 e le o se faʻafitauli, ma e oʻo lava i nisi o gaosiga o tulaga faʻapitoa e manaʻomia lena mea. e le faʻatagaina e le fale gaosi le faʻaalia o pixels e le pulea, ae o le a mautinoa lava le faʻateleina o le gaosiga o le gaosiga ma le tausiga o tau ma faʻaumiumi le taimi o felauaiga.
I talosaga eseese, o manaoga moni o le pixel gau o le fua faatatau pulea e mafai ona avea ma se eseesega tele, i se tulaga lautele, faʻaaliga LED mo le toe faʻafoʻiina o vitio, o faʻailoga e manaʻomia e pulea i totonu ole 1/104 e talia, ae mafai foi ona ausia; afai e fa'aoga mo le fa'asalalauina o fa'amatalaga faigofie, o fa'ailoga e mana'omia e pulea i totonu ole 12/104 e talafeagai.

pika pika

6. Fa'atusatusaga i le va o fafo ma totonu o lo'o i totonu ole la'au lanu ta'ita'i

Fa'aaliga LED lanu atoa fafomaua le malamalama maualuga, e masani lava i luga ole 5000 i le 8000 nits (cd/m²), ina ia mautinoa o loʻo tumau pea ona iloa i le malamalama susulu. Latou te manaʻomia se tulaga maualuga o le puipuiga (IP65 poʻo luga) e puipuia mai le pefu ma le vai ma faʻasaga i tulaga uma o le tau. E le gata i lea, o faʻaaliga i fafo e masani ona faʻaogaina mo le vaʻavaʻai mamao, e iai se pixel pitch tele, e masani lava i le va o le P5 ma le P16, ma e faia i mea umi ma faufale e faʻasaʻo i ave UV ma fesuiaiga o le vevela, ma fetuutuunai i siosiomaga i fafo faigata. .

I totonu le lanu atoa lanu LED matamaua se malamalama maualalo, masani i le va o le 800 ma le 1500 nits (cd/m²), e fetuutuunai i tulaga moli o siosiomaga totonu. A'o mana'omia le va'ai mamao, fa'aaliga i totonu o lo'o i ai se la'ititi pika pika, e masani lava i le va o le P1 ma le P5, e tu'uina atu ai fa'ai'uga maualuga ma fa'amatalaga fa'amatalaga auiliili. O fa'aaliga i totonu e mama ma matagofie fa'alelei, e masani lava i se mamanu manifinifi mo le fa'apipi'iina ma le fa'aleleia atili. Ole maualuga ole puipuiga e maualalo, masani ole IP20 ile IP43 e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga.

7. Aotelega

I aso nei, o fa'aaliga LED lanu atoa o lo'o fa'aaogaina lautele i vaega eseese. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina naʻo se vaega o le anotusi. Afai e te fia iloa atili e uiga i le tomai o le faʻaaliga LED. Fa'amolemole fa'afeso'ota'i vave mai matou. Matou te tu'uina atu ia te oe ta'iala fa'apolofesa e leai se totogi.


Taimi meli: Iul-05-2024