LED-skjerm gir UEFA EURO 2024 – RTLED

LED-skjerm

1. Introduksjon

UEFA Euro 2024, UEFA European Football Championship, er det høyeste nivået av landslagsfotballturneringer i Europa organisert av UEFA, og arrangeres i Tyskland, og tiltrekker seg oppmerksomhet fra hele verden. Bruken av LED-skjermer på UEFA Euro 2024 har i stor grad forbedret seeropplevelsen og den kommersielle verdien av arrangementet. Her er noen aspekter av hvordan LED-skjerm vil hjelpe UEFA Euro 2024:

2. Høy definisjon & lysstyrke LED-skjerm Visuell opplevelse

LED-skjermerer mye brukt på sportsstadioner, som Allianz Arena i München, som tilbyr mer enn 460 kvadratmeter med HD-resultattavle LED-reklameskjerm. Disse LED-skjermene må ofte ha en lysstyrke på 4000 cd/㎡ eller mer for å sikre at de gir et klart, lyst bilde selv i utendørsmiljøer, slik at seerne kan få en visuell opplevelse av høy kvalitet uansett hvilken vinkel de befinner seg i. .

utendørs LED-skjerm for fotballkamp

3. Diversifiserte LED-skjermapplikasjonsscener

LED-skjermer har blitt mye brukt ved innganger og utganger til arrangementslokaler, billettvinduer, lanseringsplasser, stadiongjerder og tilskuertribuner. Gjerdeskjermer, tribuneskjermer og resultattavleskjermer spiller en nøkkelrolle i å levere informasjon om arrangementet og forbedre tilskueropplevelsen. Disse LED-skjermene er vanligvis i stand til å vise opptil 12 linjer med tegn, med tegnstørrelser beregnet basert på størrelsen på stadion, noe som sikrer nøyaktige og lesbare meldinger.

Stor LED-skjerm med vifter - Euro 2024

4. Oppgradering av intelligente lokaler

LED-skjerm brukes ikke bare til visning av arrangementsinformasjon, men brukes også til sikkerhetskontroll, informasjonsutgivelse og andre aspekter ved lokalet. Gjennom kombinasjonen av tingenes internett, big data og andre teknologier har LED-skjerm gitt sterk støtte for bygging av intelligente arenaer. Konstruksjonen av smarte arenaer er avhengig av disse avanserte LED-skjermsystemene, som ikke bare forbedrer effektiviteten til arrangementsorganiseringen, men også forbedrer den generelle opplevelsen til publikum.

Allianz Arena

5. LED-skjerm for å fremme kommersialisering av sportsbegivenheter

Den brede anvendelsen av LED-skjerm forbedrer ikke bare seeropplevelsen, men fremmer også kommersialiseringen av sportsbegivenheter. LED-skjermer har injisert ny energi i utviklingen av sportsindustrien ved å tilby reklamemuligheter for merkevarer og skape ekstra inntektsstrømmer for arrangementer, etc.RTLEDgir LED-skjermer som ikke bare viser reklame under spillet, men som også gir rikt kommersielt innhold før og etter spillet, og maksimerer bruken av spillestedets kommersielle potensial.

I tilleggUtendørs LED-displayhar blitt mye brukt i større byområder og arrangementsrelaterte arenaer for å gi sanntids informasjon om arrangementer og høydepunkter for flere fans. LED-skjerm forbedrer ikke bare synligheten til arrangementet, men gir også sterk støtte for publisiteten og promoteringen av arrangementet.

LED-skjerm med høy oppløsning

6. Konklusjon

For å oppsummere, LED-skjerm har allerede hjulpet publisiteten og promoteringen av Euro 2024 ved å gi høyoppløsning, høy lysstyrke visuell opplevelse, diversifiserte applikasjonsscenarier, sanntidsinformasjon og smart oppgradering av lokalene. De forbedrer ikke bare seeropplevelsen, men forbedrer også den kommersielle verdien og interaktiviteten til sportsbegivenheten, og gir et viktig bidrag til suksessen til Euro 2024.


Innleggstid: 12-jul-2024